Skip to main content

Diensten

Stalen producten zitten in ons hart, het is onze passie! Met een grote affiniteit op het gebied van deuren, raamkozijnen, maar inmiddels ook kleinere producten willen wij deze stalen passie doorgeven. Logisch! Want staal in een interieur staat helemaal niet koud of kil, sterker nog: het kan voor veel sfeer zorgen. Staal in combinatie met grote ramen en glas kan leiden tot bijvoorbeeld meer lichtinval in uw woning.

Stalen deuren

exclusief en ambachtelijk.
Stalen deuren  vervaardigt geheel naar uw wens. Eindeloze mogelijkheden om in uw huis of tuin, licht en ruimtelijkheid te creëren. De robuustheid en industriële uitstraling van staal geven daarnaast een gevoel van tijdloze elegantie en sierlijkheid.

Stalen Trappen

Een design voor elk project
Wij hebben de stalen trap voor elk project. een stalen trap zorgt voor robuustheid en industriële uitstraling binnen uw huis, daarnaast geeft het een gevoel van tijdloze elegantie en sierlijkheid.

Diverse staal

Veelzijdigheid en design
Een natuurlijk en duurzaam materiaal wat bestaat uit een legering van ijzer en koolstof dat talloze mogelijkheden biedt. Van kleine onderdelen tot en met poorten, tafels, hekwerken, overkappingen enz. Alle stalen onderdelen kunnen in elke gewenste kleur geleverd worden.